Iris van Lith, aangenaam!

Mijn naam is Iris van Lith, 29 jaar jong en werk in Rheden. Van kleins af aan was het al een droom om in mijn eigen schoonheid en pedicure salon te werken.

 

Mijn naam is Iris van Lith. Van kleins af aan was het al een droom om in mijn eigen schoonheid en pedicure salon te werken.

Regelmatig volg ik opleidingen & trainingen om mij te blijven ontwikkelen zodat ik u een kwalitatieve behandeling kan aanbieden. Maar ook omdat ik aangesloten ben bij Provoet & Procert.

In augustus 2012, toen ik bijna 19 jaar oud was, ben ik gestart met mijn eigen schoonheidssalon. Tussen het werk in de schoonheidssalon volgde ik de opleiding pedicure. Al snel wist ik dat ik graag een stapje verder wilde gaan en ben daarom niet alleen gediplomeerd als schoonheidsspecialiste maar ook als Medisch Pedicure (sinds 2013) & Medisch Pedicure Sport ( sinds april 2019).

Ik ga elke dag met veel plezier aan het werk in mijn salon, “Schoonheidsspecialiste & Medisch Pedicure Iris van Lith”, want er is niks zo fijn om een klant tevreden de deur uit te zien gaan.